Racó de l'emprenedor >> Associacions empresarials del municipi

L'associacionisme comercial és una de les primeres potencialitats com a representant i interlocutor vàlid davant d'institucions o l'Administració Pública. L'associacionisme comercial es convertix en un instrument per al desenvolupament de les ciutats que revertix en els ciutadans a través d'una millora de la qualitat de vida. Les activitats exercides per les associacions s'han centrat en major grau en la realització de campanyes de promoció (informació, fires, sortejos, etc.).
Així, junt amb l'àmplia gamma d'entitats cíviques de qualsevol tipus (culturals, esportives, recreatives...), existixen en Torrent diverses estructures associatives, entre elles:
 

Associació de comerciants del MERCAT MUNICIPAL CENTRAL

 

Presidenta: ENCARNA MARTÍNEZ

 C/ Baviera, 2.

Telèfon: 627 549 511

 

 

Associació de comerciants del MERCAT MUNICIPAL DE SANT GREGORI

 

President: ANGEL GARCIA BUJALDON

C/ Pintor Renau, nº 11, de Torrent

Telèfon: 96.155.24.71

 

 

Associació de comerç TORRENT COMERCIAL

 

Associació comercial Constituïda al novembre del 2012, amb el propòsit d'impulsar el comerç de Torrent.

President: MARCO KONJEVIC GONZÁLEZ

Av. Al Vedat, nº 133 de Torrent. Telèfon: 961577251

E-mail:gestion@torrentcomercial.org

Conveni

 

ACST. Associació de Comerciants i Servicis de Torrent

 

L'Associació de Comerciants i Servicis de Torrent (ACST) naix el 14 de novembre de 1984 amb l'objectiu de defendre els interessos de les empreses de comerç i servicis de la nostra ciutat fomentant la cultura de l'associacionisme i invitant l'empresari associat a solucionar els seus problemes i necessitats a través de la nostra entitat.

Des d'ACST treballem, en col·laboració amb l'administració local, en l'organització de tota una sèrie d'esdeveniments anuals (mostra empresarial, campanyes estacionals, etc), que repercutixen en la potenciació de la imatge corporativa dels nostres associats. Quins servicis oferix ACST?

 
 
  • Comunicació. Com puc publicitar la meua empresa? Pàgina web, xarxes socials, APP, vídeo reportatges corporatius, repartiment de publicitat física, acords amb mitjans de comunicació: Ràdio, TV, premsa escrita, portals online, etc.
  • Esdeveniments. Com puc potenciar el meu negoci i incrementar la meua xarxa de contactes professionals? Fires empresarials, campanyes estacionals, xarrades i cursos de formació per a empresaris, desdejunis de treball, grup de networking, etc.
  • Convenis Exclusius. Com puc estalviar costos en el “dia a dia” de la meua empresa? Descomptes en carburant, estalvi energètic, telefonia i internet, viatges d'empresa, seguretat, neteja i manteniment d'instal·lacions, enviaments i embalatge, etc.
  • Servicis Professionals. Com puc resoldre qualsevol tipus de necessitat professional? Assessorament jurídic gratuït, assessorament fiscal, laboral i comptable, servicis financers, gestió de subvencions, RRHH, disseny gràfic i impressió, desenvolupament web i posicionament, community management, esdeveniments corporatius, etc.

Més Informació en:

Portal web: www.acst.es

E-mail: info@acst.es

Telèfon de contacte: 616 832 711

Facebook: www.facebook.com/ACSTorrent
Twitter: https://twitter.com/ACSTorrent

 Av. Al Vedat, nº 105, 1º Pis, Despatx 14. 46900 Torrent Valencia

 

Conveni

 

ASET. Associació Empresarial de Torrent

 

Asetorrent és l'Associació d'empresaris del municipi de Torrent. És una Associació que engloba a empreses de tots els sectors i serveis, principalment situades en el Polígon Industrial i Empresarial Mas del Jutge.
El propòsit de l'Associació és aconseguir que el Polígon Industrial i Empresarial Mas del Jutge siga tota una referència empresarial en la Província de València, de manera que les empreses situades en ell gaudisquen d'una major visibilitat i cresca el valor dels seus serveis.
L'Associació té el reconeixement de l'Administració local, amb la qual treballa directament per a aconseguir millorar, entre altres coses, la Seguretat, els Accessos, Instal·lacions i la Neteja del Polígon.
L'Objectiu final és la de millorar la Visibilitat i Competitivitat de totes les empreses que formen el teixit empresarial de Torrent.

Presidente: Francisco Jiménez

 

Web: www.asetorrent.es

E-mail: info@asetorrent.es

Telèfon: 654 901 704

Facebook: https://www.facebook.com/asetorrent/

Twitter: https://twitter.com/ASETORRENT

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/asetorrent/

 


 

ASSOCIACIÓ D'EMPRENEDORS DE TORRENT I  L´HORTA SUD

 

Dirigida a persones amb inquietuds emprenedores, amb ambició de créixer professional i econòmicament, i contribuir al seu entorn, amb motivació, amb ganes d'ampliar coneixements i la seua xarxa de contactes.

President: Jose Vicente Herraiz
tel: 687013897
email: asojeths@gmail.com

Av. Al Vedat, nº 105, entresòl, Desp 1 (Viver d'Empreses)
46900 TORRENT – VALÈNCIA
 

 

 Gremi de Forners de Torrent i Picanya

 President: ANTONIO CUÑAT

Tel: 961552003.

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball