Actuacions AFIC

Començament de les rebaixes d'estiu 2017, ofertes, animació, degustació i sorpreses de qualsevol tipus tant dins com fora dels propis locals dels comerços, tot això allargant l'hora de tancament fins a les 00.00h.

Finalitzada

Finalitzada

Finalitzada

IDEAT i l'Associació d'Hostaleria de Torrent, han previst la realització d'unes jornades gastronòmiques amb l'objectiu de promocionar el sector hostaler de la ciutat.

TAULA OBERTA TORRENT, tindrà lloc del 19 de Novembre al 4 de Desembre de 2016, on cada local d'hostaleria participant presentarà un menú tancat de menjars y/o sopars per a oferir-lo als seus clients tots els dies de la setmana en les dates previstes per a esta campanya (excepte els dies de descans estipulats per l'establiment) .

La participació en este iniciativa és totalment GRATUÏTA per a l'hostaler.

Els establiments interessats a participar, hauran de remetre la sol·licitud d'adhesió que s'adjunta a esta carta a IDEAT, C/ Ramón i Cajal, núm. 7, 2a o ideatenvios@torrent.es, abans del dia 21 d'octubre, amb el seu "oferta especial de Menú", cenyint-se a les condicions següents:

- Indicar si és menjada, sopar o ambdós.

- Descriure el menú acordat que incloga: 2 entrants a triar + Plat principal a triar + Postres i Café + 1 beguda per comensal. El menú del menjar i sopar poden ser diferents.

- Detallar el preu del menú, que haurà d'oscil·lar entre 18 a 22EUR. (que és el preu que s'ha estipulat per a esta actuació) .

Per a la correcta difusió de la campanya, es realitzarà la inserció d'anuncis en premsa, xarxes socials, webs, ,mupis i el repartiment de fullets que incloguen els establiments participants, el detall del menú, preu i dies de la promoció

Finalitzada

Finalitzada

PROGRAMA AJUDA BEBÉ

Finalitzada

Nova edició de NIT OBERTA.

NO TE LA PERDES!

Finalitzada

Degustació del plat típic torrentí de la mà dels millors restaurants de la ciutat del 3 al 8 de febrer.

Finalitzada

Campanya de promoció del comerç local per al día dels enamorats, amb sorteig de 10 sopars i 2 escapades romàntiquees. I sorteig vía facebook d´un kit d Sant Valentí.

Finalitzada

Campanya de promoció del comerç durant el període nadalenc.

Finalitzada

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball