Activitats comercials

ELS REIS D'ORIENT COMPREN AL COMERÇ DE TORRENT

10-12-2018 al 04-01-2019

Campanya Nadalenca de promoció del comerç local

#Nadal  #Navidad  #Sorteo  #Sorteig  #Comerç Local  #Premios 

Més informació

IMMERSIÓN DIGITAL EN LES PIMES COMERCIALS

07-02-2018 al 07-02-2018

Jornada per aprendre a traure profit d’internet per al nostre comerç.
Dirigida a empreses del sector comercial, podrem conèixer quins i com son el actuals hàbits de consum, eixí com aprendre a ESTAR a Internet i vendre online.

#DIGITAL  #REDS SOCIALS  #INTERNET  #ONLINE  #VENTA  #MARKETING 

Més informació

1€ 1 HORA DE PARKING

01-01-2018 al 31-12-2018

El clients del comerços poden beneficiar-se de tickets de parking a preu reduït

#PÀRQUING  #PARKING  #TICKETS  #DESCOMPTE 

Més informació

SANT SILVESTRE

29-12-2017 al 29-12-2017

Promoció del comerç local i de la web torrent.portaldelcomerciante.com

#CARRERA  #SOLIDARIA  #COMERÇOS  #TORRENT 

Més informació

SORTEIG DE JOGUETS ALS MERCATS

18-12-2017 al 03-01-2018

Els mercat municipals sortegen 16 xec de 25€ per comprar joguets

#SORTEIG  #REIS  #JOGUETS 

Més informació

CAMPANYA “LA SORT T’ESPERA ALS COMERÇOS DE TORRENT”

01-12-2017 al 31-01-2018

Sortejos i premis per als clients dels comerços de Torrent que compren durant l'epoca nadalenca

#Sorteig  #Nadal  #Reis  #Diners  #Descomptes  #Premis 

Més informació

CAMPANYA “COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT”

16-10-2017 al 22-12-2017

La campanya consistix en 3 accions promocionals que es realitzaran entre el 16 d'octubre i el 22 de desembre del 2017:

- Rasca i Guanya (del 16 al 31 d'octubre): En l'acció de Rasca i Guanya consistix a repartir als consumidors premis de 5 € de descompte en compres en els comerços participants i premis en espècie (carros de compra, bosses, etc.)

- 40 € al dia (del 2 al 30 de novembre): Tots els dies hàbils del mes de novembre es realitzarà un sorteig de 40 € per a gastar en els comerços que participen en la campanya. Amb un només bitllet Rasca i Guanya es participa en tots els sortejos del mes.

- Cistella de Nadal (de l'1 al 22 de desembre): Esta acció consistix en el sorteig de 3 cistelles de nadal valorat en 100 € i de dos premis més per determinar. El sorteig es realitzarà el 22 de desembre.
Els comerços distribuiran entre els clients targetes de participació en el sorteig.
Perquè les dites targetes entren en el sorteig, el client haurà d'aconseguir el segell de 2 establiments que pertanguen a subsectors de l'alimentació diferents en la seua targeta i depositar-la en les caixes habilitades a este efecte en els establiments participants fins al 18 de desembre del 2017.

Les bases del sorteig es publicaran en web Portal del Comerciant Torrent, Facebook IDEA'T i web de l'Ajuntament de Torrent.

#CAMPANYA  #COMERÇ DE PROXIMITAT  #ALIMENTS DE QUALITAT  #RASCA I GUANYA  #SORTEIGS  #PREMIS 

Més informació

FOCUS PIME I EMPRENIMENT HORTA SUD 2017

06-07-2017 al 06-07-2017

Focus Pime i Empreniment Horta, reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'empreniment a l'Horta Sud.

El pròxim dia 6 De Juliol se celebrarà en Torrent el FOCUS PIME I EMPRENIMENT HORTA SUD 2017.

FOCUS PIME I EMPRENIMENT és una iniciativa de la Generalitat Valenciana l'objectiu de la qual és generar oportunitats de negoci i impulsar l'empreniment a l'Horta Sud. Per això es presentaran experiències empresarials d'èxit i ponents de prestigi en el món empresarial i emprenedor.

Dirigit a totes les PIMES i persones emprenedores, l'esdeveniment està organitzat pel CEEI en col·laboració amb les diferents entitats representatives de l' Horta Sud.

#FOCUS  #PYME  #EMPRENDIMIENTO  #HORTA SUD  #negocio  #impulsar  #éxito 

Més informació

GUIA PRÀCTICA D'ELABORACIÓ EN EL COMERÇ DETALLISTA DE LA CARN

22-05-2017 al 22-05-2017

La legislació europea, a través del Reglament (CE) núm. 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris, fa recaure en les empreses la responsabilitat de garantir la seguretat alimentària i establix que esta ha de ser reforçada amb la creació, implantació i manteniment de sistemes d'autocontrol basats en l'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

#Carnicerias  #productos alimentarios  #responsabilidad  #seguridad alimentaria  #Análisis de Peligros y Puntos de Control Crítico 

Més informació

NIT OBERTA 2017: RIALLES I REBAIXES

08-05-2017 al 30-06-2017

Començament de les rebaixes d'estiu 2017, ofertes, animació, degustació i sorpreses de qualsevol tipus tant dins com fora dels propis locals dels comerços, tot això allargant l'hora de tancament fins a les 00.00h.

Esta V Edició de la Gran nit de les compres donarà començament a les 19h fins a les 00h, comptant amb la participació de diferents comerços de moda i complements, moda infantil, bellesa, sabateries i esport entre altres, que estaran esperant la visita dels clients per a oferir-los l'antelació de les rebaixes, així com una magnifica nit amb animacions, degustacions i moltes sorpreses.

Des de les 20:00h de la vesprada, podrem trobar:

- ESPECTACLES D'HUMOR EN DIRECTE: Des de les 20:00 fins a les 23:00h. Es realitzaran espectacles d'humor en directe amb quatre monologuistes sent estos Patricia Espill, Carlos Amador, Decopivolta i Pepa Cases. La seua ubicació serà al llarg de l'avinguda al Vedat (a l'altura d'Av. al Vedat núm. 6, 30, 95 i 106 aproximadament).

- EXHIBICIONS DE KANGOO I ART I BALL: Disfrutarem de les exhibicions de Kangoo a càrrec d'Esports Bacete (en la Plaça Major i Av. Al Vedat 88) i de dansa per Art i Ball (en l'Av. al Vedat 133).

- GRAN ESPECTACLE DE MONÒLEGS: A les 00:15h en la Plaça Unió Musical la nit finalitzarà amb un gran espectacle de monòlegs en què actuaran diversos monologuistas reconeguts com són Eva Caps, Maru Candel i Maria Juan.

- TRENS TURÍSTICS: Des de les 19:00 fins a les 22:00 dos trens turístics totalment gratuïts realitzaran dos recorreguts diferents. Un dels recorreguts tindrà el seu inici en la Plaça Major i l'altre en la Plaça Amèrica.

I MOLTES SORPRESES MÉS QUE HAURÀS DE DESCOBRIR!

A més el Pàrquing de la Pz Moralets - Av al Vedat, també se suma a esta nova edició de Nit Oberta, oferint una promoció especial durant eixa nit. Per a això qualsevol persona que acudisca al Pàrquing, abonarà tan sols 1€ per l'aparcament del seu cotxe durant tota la seua estada des de les 19h. Oferint-los d'esta manera la possibilitat de comprar còmodament durant tota la nit.

D'altra banda, i a més de totes les activitats organitzades per a la NIT OBERTA, vos informem que des del dia 12 al 27 de juny tindrà lloc el concurs “ELS COMERÇOS DE LA NIT OBERTA”.

El concurs consistix en el fet que cada dia de les dates indicades, es compartiran cinc fotografies de cinc comerços diferents participants en la campanya NIT OBERTA 2017. Cada dia guanyarà el concurs aquella persona que endevine primer el nom i l'adreça (nom del carrer i nombre) de, almenys, dos dels cinc comerços de les fotografies.

El premi serà una entrada doble a la Zona VIP per a disfrutar del gran espectacle de monòlegs i 50€ per a gastar el dia 30 de juny del 2017 en qualsevol dels comerços que participen en la campanya de la Nit Oberta.

#Nit oberta  #rebaixes  #comerços  #espectacles  #humor  #monòlegs  #trens turístics 

Més informació

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball