Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
NIT OBERTA 2017: RIALLES I REBAIXES

08-05-2017 al 30-06-2017

Començament de les rebaixes d'estiu 2017, ofertes, animació, degustació i sorpreses de qualsevol tipus tant dins com fora dels propis locals dels comerços, tot això allargant l'hora de tancament fins a les 00.00h.

Esta V Edició de la Gran nit de les compres donarà començament a les 19h fins a les 00h, comptant amb la participació de diferents comerços de moda i complements, moda infantil, bellesa, sabateries i esport entre altres, que estaran esperant la visita dels clients per a oferir-los l'antelació de les rebaixes, així com una magnifica nit amb animacions, degustacions i moltes sorpreses.

Des de les 20:00h de la vesprada, podrem trobar:

- ESPECTACLES D'HUMOR EN DIRECTE: Des de les 20:00 fins a les 23:00h. Es realitzaran espectacles d'humor en directe amb quatre monologuistes sent estos Patricia Espill, Carlos Amador, Decopivolta i Pepa Cases. La seua ubicació serà al llarg de l'avinguda al Vedat (a l'altura d'Av. al Vedat núm. 6, 30, 95 i 106 aproximadament).

- EXHIBICIONS DE KANGOO I ART I BALL: Disfrutarem de les exhibicions de Kangoo a càrrec d'Esports Bacete (en la Plaça Major i Av. Al Vedat 88) i de dansa per Art i Ball (en l'Av. al Vedat 133).

- GRAN ESPECTACLE DE MONÒLEGS: A les 00:15h en la Plaça Unió Musical la nit finalitzarà amb un gran espectacle de monòlegs en què actuaran diversos monologuistas reconeguts com són Eva Caps, Maru Candel i Maria Juan.

- TRENS TURÍSTICS: Des de les 19:00 fins a les 22:00 dos trens turístics totalment gratuïts realitzaran dos recorreguts diferents. Un dels recorreguts tindrà el seu inici en la Plaça Major i l'altre en la Plaça Amèrica.

I MOLTES SORPRESES MÉS QUE HAURÀS DE DESCOBRIR!

A més el Pàrquing de la Pz Moralets - Av al Vedat, també se suma a esta nova edició de Nit Oberta, oferint una promoció especial durant eixa nit. Per a això qualsevol persona que acudisca al Pàrquing, abonarà tan sols 1€ per l'aparcament del seu cotxe durant tota la seua estada des de les 19h. Oferint-los d'esta manera la possibilitat de comprar còmodament durant tota la nit.

D'altra banda, i a més de totes les activitats organitzades per a la NIT OBERTA, vos informem que des del dia 12 al 27 de juny tindrà lloc el concurs “ELS COMERÇOS DE LA NIT OBERTA”.

El concurs consistix en el fet que cada dia de les dates indicades, es compartiran cinc fotografies de cinc comerços diferents participants en la campanya NIT OBERTA 2017. Cada dia guanyarà el concurs aquella persona que endevine primer el nom i l'adreça (nom del carrer i nombre) de, almenys, dos dels cinc comerços de les fotografies.

El premi serà una entrada doble a la Zona VIP per a disfrutar del gran espectacle de monòlegs i 50€ per a gastar el dia 30 de juny del 2017 en qualsevol dels comerços que participen en la campanya de la Nit Oberta.

#Nit oberta  #rebaixes  #comerços  #espectacles  #humor  #monòlegs  #trens turístics 

Més informació

  • 1
© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball