Associacions empresarials del municipi

L'associacionisme comercial és una de les primeres potencialitats com a representant i interlocutor vàlid davant d'institucions o l'Administració Pública. L'associacionisme comercial es convertix en un instrument per al desenvolupament de les ciutats que revertix en els ciutadans a través d'una millora de la qualitat de vida. Les activitats exercides per les associacions s'han centrat en major grau en la realització de campanyes de promoció (informació, fires, sortejos, etc.).
Així, junt amb l'àmplia gamma d'entitats cíviques de qualsevol tipus (culturals, esportives, recreatives...), existixen en Torrent diverses estructures associatives, entre elles:
 

Associació de comerciants del Mercat Municipal Central

Presidenta: DOMINGO PEINADO

 Pç. Colom, S/N de Torrent.

Telèfon: 96.155.94.52

Associació de comerciants del Mercat Municipal de Sant Gregori

 President: ANGEL GARCIA BUJALDON

C/ Pintor Renau, nº 11, de Torrent

Telèfon: 96.155.24.71

  Associació de comerç TORRENT COMERCIAL

Associació comercial Constituïda al novembre del 2012, amb el propòsit d'impulsar el comerç de Torrent.

Presidenta: GRACIA ACOSTA

Establiment: DECORACIÓN SANCHEZ.

Av. Al Vedat, nº 133 de Torrent. Telèfon: 961575880

Secretària: CHELO VILATA

Establiment: ELS TELERS DE MARIA, també en AV. al Vedat, nº 133 de Torrent.

E-mail:gestion@torrentcomercial.org

 

ACST. Associació de Comerciants i Servicis de Torrent

L'Associació de Comerciants i Servicis de Torrent (ACST) naix el 14 de novembre de 1984 amb l'objectiu de defendre els interessos de les empreses de comerç i servicis de la nostra ciutat fomentant la cultura de l'associacionisme i invitant l'empresari associat a solucionar els seus problemes i necessitats a través de la nostra entitat.

Des d'ACST treballem, en col·laboració amb l'administració local, en l'organització de tota una sèrie d'esdeveniments anuals (mostra empresarial, campanyes estacionals, etc), que repercutixen en la potenciació de la imatge corporativa dels nostres associats. Quins servicis oferix ACST?

 
 
  • Comunicació. Com puc publicitar la meua empresa? Pàgina web, xarxes socials, APP, vídeo reportatges corporatius, repartiment de publicitat física, acords amb mitjans de comunicació: Ràdio, TV, premsa escrita, portals online, etc.
  • Esdeveniments. Com puc potenciar el meu negoci i incrementar la meua xarxa de contactes professionals? Fires empresarials, campanyes estacionals, xarrades i cursos de formació per a empresaris, desdejunis de treball, grup de networking, etc.
  • Convenis Exclusius. Com puc estalviar costos en el “dia a dia” de la meua empresa? Descomptes en carburant, estalvi energètic, telefonia i internet, viatges d'empresa, seguretat, neteja i manteniment d'instal·lacions, enviaments i embalatge, etc.
  • Servicis Professionals. Com puc resoldre qualsevol tipus de necessitat professional? Assessorament jurídic gratuït, assessorament fiscal, laboral i comptable, servicis financers, gestió de subvencions, RRHH, disseny gràfic i impressió, desenvolupament web i posicionament, community management, esdeveniments corporatius, etc.

Més Informació en:

Portal web: www.acstorrent.es

E-mail: info@acstorrent.es

Telèfon de contacte: 616 832 711

Facebook: www.facebook.com/ACSTorrent
Twitter: https://twitter.com/ACSTorrent

 Av. Al Vedat, nº 105, 1º Pis, Despatx 14. 46900 Torrent Valencia
 

Club de Gerents de Torrent

El Club de Gerents està ubicat en un lloc estratègic de la Ciutat de Torrent, en ple centre d'activitat comercial, gaudix d'accessos i connexions immillorables.

Oferixen a les seues associats unes instal·lacions de 800 m2, distribuïdes en zona de diferenciades oficines, despatxos i aules de formació, de reunions, sala d'actes amb capacitat per a 50 persones i unes quantes zones comunes, disponibles segons agenda. El seu ràdio d'acció és la comarca de L´horta Sud, sent accessibles a qualsevol, i facilitant així un intercanvi lliure d'informació.

Reunixen als col·lectius empresarials i comercials més significatius baix un mateix espai físic, permetent-los d'esta manera reduir i rendibilitzar al màxim els costos dels servicis conjunts, fomentant així, la cultura de l'associacionisme.

Compten amb 35 anys d'experiència, amb un mapa de 450 associats procedents de diferents sectors.

Avda Al Vedat, 25, 2 y 3
46900 Torrent Valencia

Per a més informació: http://www.clubdegerentes.com

 

ASSOCIACIÓ D'EMPRENEDORS DE TORRENT I  L´HORTA SUD

 Dirigida a persones amb inquietuds emprenedores, amb ambició de créixer professional i econòmicament, i contribuir al seu entorn, amb motivació, amb ganes d'ampliar coneixements i la seua xarxa de contactes.

President: Jose Vicente Herraiz
tel: 687013897
email: asojeths@gmail.com

Av. Al Vedat, nº 105, entresòl, Desp 1 (Viver d'Empreses)
46900 TORRENT – VALÈNCIA
 

 Gremi de Forners de Torrent i Picanya

 President: ALONSO CUNYAT

Tel: 961552003.

Els nostres serveis

  • bàner via plan
  • bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Torrent Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball