L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

Com a regidor de l’Àrea de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, els done la benvinguda al Portal del Comerciant de Torrent, un espai dedicat al comerç local i al ciutadà, eixí com un mitja fonamental per a la comunicació amb els nostres comerciants en el marc de les noves tecnologies.

Mitjançant esta pàgina web que posem al seu abast, gràcies a la col·laboració i el treball conjunt amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball els informem de totes i cada una de les actuacions que l’Ajuntament, a través de l’agencia AFIC, gestiona per a fomentar i dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

L’objectiu de la regidoria que tinc el plaer de dirigir és potenciar el comerç, principal agent generador d’ocupació i riquesa al municipi, per este motiu crec fermament en el futur del comerç de Torrent i en la necessitat d’afavorir el seu creixement amb l’impuls de noves línies d’activitat i noves estratègies comercials.

Per a concloure, m’agradaria animar tant els nostres ciutadans, com totes les persones que ens visiten, a fer gran el comerç de Torrent, a descobrir-ne les facilitats, avantatges i la gran varietat de productes i serveis que ens oferixen. Igualment vull encoratjar els comerciants a continuar treballant amb el mateix esforç i dedicació que fins ara i a fer que el nostre lema Compra sempre a Torrent siga una realitat.

Esperem que este portal siga del seu gust i estem oberts a qualsevol suggeriment que ens permeta millorar dia a dia.

Reben una salutació cordial,

 

Andrés J. Campos
Quart Tinent d’Alcalde, Regidor
de l’Àrea de Gestió de Recursos i Modernització
 

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball