L' agència AFIC >> Salutacions des de la alcaldia

Benvinguts a la pàgina web del Portal del Comerciant de Torrent. Sabeu que hui en dia, les noves tecnologies constituïxen un instrument fonamental per a la nostra societat.

Volem convertir  esta pàgina web en un referent per a la consulta d'informació actualitzada i especialitzada d'interés per al comerç local, a l'oferir informació sobre subvencions, normativa comercial, actuacions o campanyes de promoció comercial, assessorament a emprenedors, formació per al teixit empresarial de la ciutat,etc....

Per a impulsar la implantació i consolidació dels comerços de Torrent al mateix temps que afavorir la seua difusió, dins del Portal hi ha una utilitat denominada "Galeria Comercial" on s'oferix informació per sectors dels comerços del municipi distribuïts sobre un mapa de la ciutat, de manera que qualsevol persona que busca un determinat comerç puga accedir de forma ràpida, clara i senzilla a localitzar la informació que desitja. Anime per tant a tots els comerços de la nostra ciutat a formar part d'esta galeria.

Estic segur que este nou canal d'informació, serà de gran utilitat no sols per a professionals sinó també per a consumidors, ja que podrési trobar de manera eficaç i àgil tot allò que necessiteu relacionat amb el comerç en general o si també voleu iniciar un negoci en la nostra ciutat podreu obtindre tota la informació online necessària en el "Racó de l'Emprenedor".

És l'instrument perfecte per a acostar l'administració local al ciutadà, un portal obert i transparent i que vos invite ara mateix a visitar.

Jesús Ros.

Alcalde de l'excel·lentíssim Ajuntament de Torrent.

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball