Actualitat Notícies

XARRADA

Organitzada per ACST
XARRADA

Vols saber com donar-te a conèixer a través d'internet? Saps com fer-ho complint amb la normativa? Coneixes la Llei orgànica de Protecció de Dades i Drets Digitals, la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i la Llei de Propietat Intel·lectual que afecten directament la teua Pàgina web i/o RRSS?

Si vols saber més, has d'assistir a la nova xarrada gratuïta per a empresaris que organitza l'Associació de Comerços i Serveis de Torrent (ACST) !!

En la xarrada participaran, com a ponents, Gloria Martín i Adolfo Valero. Gloria Martín és advocada especialitzada en privacitat, protecció de dades i dret digital, amb una dilatada experiència en despatxos de reconegut prestigi. Adolfo Valero, és un professional de la promoció, publicitat i màrqueting, amb mes 25 anys d'experiència.

Amb la teua assistència podràs descobrir casos d'èxit, secrets, trucs i llicències per a ajudar-te a traure partit en la promoció del teu negoci amb tècniques per a donar-te a conèixer, guanyar i fidelitzar clients.

A més, repassarem de forma senzilla la normativa digital, indicant-te unes pautes bàsiques, sobre el que pots i no has de fer, per a realitzar les accions de promoció i publicitat del teu negoci sense infringir la llei, evitant sancions i indemnitzacions.

La xarrada tindrà lloc a l'aula de formació del viver d’empreses de Càmara València a Torrent (Av. al Vedat 105), dimecres 30 de gener de 2019 (de 15.00 a 16.30 hores). El registre dels assistents començarà a les 14.30 i, després de la ponència, s'atendran preguntes i dubtes personalitzats, a més de degustar un exclusiu servei de servei d'àpats.

És necessària la reserva prèvia de plaça a través de ACST telefonant al 616 832 711 o escrivint a info@acst.es (Abans del Dilluns 28.01.19)

Tots els esdeveniments de ACST compten amb la col·laboració de:

Ajuntament de Torrent, Idea’t, Caixa Popular, Cases de Dret Advocats, Caixa Rural de Torrent i Confecomerç CV

+info: www.acst.es

© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball