Actualitat Notícies

TROBADA DONES EMPRESARIES I EMPRENEDORES DE TORRENT

TROBADA DONES EMPRESARIES I EMPRENEDORES DE TORRENT

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, tornem a organitzar la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores de Torrent.

Enguany, i a causa de la situació provocada per la COVID-19, la trobada es realitzarà estrictament de manera on-line, però no volem perdre l'oportunitat de continuar celebrant un esdeveniment que ja és tradició a Torrent i en el qual es posa en valor el paper de la dona en el món del comerç i els negocis, a més de servir com a acostament per a totes.

Serà dijous que ve 4 de Març de 2021, a través de la plataforma Zoom i només has d'inscriure't i t'enviarem l'enllaç per a connectar-te.
https://bit.ly/2021_TrobadaDonaEnguany comptarem amb la intervenció de Mercedes Zubizarreta, fundadora de l'empresa Zubi Design.
Zubi és una marca de bosses, peces i accessoris fets a mà a Espanya, fundada en 2012, a Madrid, per Elena i Mercedes Zubizarreta. Venen els seus productes des de la seua botiga en la C/ Zurbano, 22 de Madrid a tothom a través del seu web i aprofitant els avantatges de les xarxes socials per a donar-se a conèixer.

Programa:

14.45 hores – Benvinguda per part de Sra. Marina Olivares, Regidora d'Igualtat i Formació.
15.00 hores – Xarrada - Col·loqui amb Mercedes Zubizarreta.
16.15 hores – Tancament de l'Acte


Recorda inscriure't fins al 3 de març en
https://bit.ly/2021_TrobadaDona

 

 

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball