Actualitat Notícies

Programa “GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA PROPIA EMPRESA”

Obert termini d'inscripció
Programa “GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA PROPIA EMPRESA”

Ja tenim data per a l'inici de la 1a Edició del programa “GESTIONA AMB ÈXIT LA TEUA PRÒPIA EMPRESA”.

Si tens una idea de negoci que vols posar en marxa o simplement t'estàs plantejant l'emprendre com una eixida professional, aquesta formació és la teua oportunitat.

Aquest programa va dirigit a totes aquelles persones empadronades en Torrent que volen aprendre a gestionar un negoci, també poden accedir les persones que tinguen el seu negoci a Torrent des de fa menys de 3 anys i vulguen millorar la gestió i la competitivitat d'aquest.

El curs amb una duració de 55 hores de formació i 10 hores d'assessorament personalitzat sobre el projecte/negoci de cada participant, començarà el 23 de setembre de 2019.

Les sessions de formació seran els dilluns, dimecres i dijous des del 23 de setembre fins al 30 d'octubre de 9.30 a 13.30.

En el cas que les dates i l'horari d'aquesta 1a edició no siga compatible amb l'exercici de la teua activitat, et convidem al fet que de totes maneres formalitzes la inscripció per a tenir prioritat en la 2a edició.


Pots formalitzar la inscripció a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torrent, que trobaràs en aquest enllaç:

https://www.torrent.es/PortalCiudadano/tramites/browser.do?formAction=btList&p=111&order=0#no-back-button

El tràmit a realitzar és el denominat INCM-038 Programa de formació i assessorament per a emprenedors - EDUSI

També pots descarregar la instància que trobaràs en l'anterior enllaç i presentar-la en el TDIC de l'Ajuntament, en la C/Ramón y Cajal, 1 (es recomana sol·licitud de cita prèvia)

Juntament amb la sol·licitud, s'haurà d'aportar:

- En cas d'autònoms o socis d'empreses, model 036 o 037 d'alta en el cens d'empresaris.

- En cas de ser parat de llarga duració, fotocòpia del certificat de períodes d'inscripció en el Labora (Servef) o informe de vida laboral actualitzat.

- Si és el cas, certificat del grau de discapacitat.

En cas de dubte pots dirigir-te a IDEA’T en el telèfon 961111868, sent les persones de contacte Pablo García i Rosa Zaragozá.

© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball