Actualitat Notícies

%NADAL - %COMERÇ TORRENT

%NADAL - %COMERÇ TORRENT

Aquest Nadal el comerç local de Torrent també ve carregat de regals per als seus clients sota el lema “ %NADAL - %COMERÇ TORRENT”

Els comerços adherits a la campanya repartiran entre els seus clients bitllets per al sorteig que es realitzarà el pròxim 7 de gener de 2020, on se sortejaran 12 premis per valor de 150€ cadascun per a comprar en els establiments participants en la campanya. A més també se sortejaren un altre premi del mateix import per a compres en l'establiment guanyador del concurs de vídeos nadalencs.

Els comerços participants lliuraran una papereta per al sorteig per la compra mínima de 5 €. A més, també repartiran entre els seus clients invitacions per a la fira d'atraccions situada en Parc Central.

 

No solament es repartiran aquests premis, sinó que durant l'exposició de Playmobils instal·lada en el Antic Mercat es repartiran, entre els assistents que col·laboren amb el punt d'aliments de Torrent, bitllets que amagaran en el seu interior premis directes o premis amb valor econòmic per a realitzar les seues compres entre els comerços participants en la campanya.

 

I més premis!!! Aquells que participen en la Sant Silvestre del 27 de desembre i porten les millors disfresses també guanyaren premis per a comprar en els comerços adherits a la campanya. Es repartiran 1r, 2n i 3er premi en tres categories: Millor disfressa infantil, millor disfressa adult i millor disfressa de grup.

 

Però els comerços també volen animar el nadal i per a això durant els dies 21, 22, 23 i 24 circularà per Torrent un tren amb animació nadalenca on els xiquets i no tan xiquets podran gaudir. ITINERARIS 

 

Els dies 20, 21, 22 i 23, de les 18 a les 20 hores de la vesprada, diferents grups d'entitats musicals de Torrent cantaran les seues nadales a les portes dels comerços participants en la campanya.

 

I el dia 24, en la carpa situada davant de la Torre, des de les 10.30 a 13.30 hi haurà un Papà Noel que arreplegarà les cartes dels xiquets, a més d'un pintacares i un espectacle nadalenc. Més informació

Per a més informació sobre les diferents activitats, poden posar-se en contacte amb IDEA’T en el 96 111 18 68.

COMERÇOS PARTICIPANTS

 

BASES DELS CONCURSOS (fer click)

© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball