Actualitat Notícies

IDEA’T CONTINÚA DONANT SUPORT A L'EDUCACIÓ EMPRENEDORA A LES AULES

El 4 de Juny t'esperem a la Fira de Escoles Emprenedores
IDEA’T CONTINÚA DONANT SUPORT A L'EDUCACIÓ EMPRENEDORA A LES AULES

Un any més IDEAT/Ajuntament de Torrent impulsa el programa d'Escola d'Emprenedors Sostenibles (d'ara en avant EES), comptant amb l'experiència de Natura i Cultura per a la seua execució.

                                

EES és un programa lúdic-educatiu dirigit a alumnat de primària i secundària que proposa treballar amb els més joves els valors propis de la cultura emprenedora (autonomia, creativitat, treball en equip, innovació, responsabilitat, presa de decisions, etc.) sempre des de un enfocament cooperatiu i sostenible, a través de la creació d'empreses sostenibles a l'aula.

En aquesta escola l’alumnat serà protagonista i triarà la forma jurídica, nomenarà als seus representants, redactarà els seus estatuts i elaborarà els productes o dissenyarà serveis per a la comunitat.

És a dir, simulen la creació i posada en marxa d'una cooperativa sostenible. El desenvolupament de les capacitats emprenedores es treballa amb una metodologia participativa que propicia la creativitat, la llibertat d'idees i el treball en equip.

Durant el curs escolar 2020-2021 en el marc de l'assignatura d'Iniciativa a l'Activitat Emprenedora de 3r i 4t de l'ESO, Col.legi 'San José y Santa Ana' y el Col.legi 'Santa Teresa de Jesús', amb més de 90 estudiants, són els protagonistes d'aquesta nova edició, l'octava.

Aquest pròxim Divendres 4 de juny, a la VIII Fira d' Emprenedors Sostenibles, als peus de la Torre i coincidint amb el mercat ambulant municipal serà on les empreses creades durant el curs oferiran els seus productes i serveis al públic. I també, com cada any, el 20% dels beneficis arreplegats de la venda aniran destinats a una ONG que cada cooperativa ha triat en assemblea. Es tracta d'emprendre, sensibilitzar i que la EES continue sent això: un projecte educatiu, solidari i sostenible.

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball