Actualitat Notícies

HORARI COMERCIAL SETMANA SANTA

HORARI COMERCIAL SETMANA SANTA

A causa de la situació de l'estat d'alarma ha quedat suspesa la zona ZGAT declarada a Torrent per a les dates compreses entre el 5 d'abril i 13 d'abril, Setmana Santa, a més d'haver-se modificat les habilitacions per a l'obertura comercial en diumenges i festius.
 

Per tant, aquells comerços que encara estant habilitats per a la venda pel RD 463/2020 tenen restringida la seua obertura en diumenges i festius, hauran de romandre tancats els dies 5 i 12 d'abril, podent obrir a la venda al públic els dies 10 d'abril, Divendres Sant i 13 d'abril, Dilluns de Pasqua.

 

RESOLUCIÓ de 30 de març de 2020, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifiquen les habilitacions per a l'obertura comercial de diumenges i festius durant el període corresponent a la Setmana Santa i Pasqua.

RESOLUCIÓ de 30 de març de 2020, de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum, per la qual se suspenen temporalment les declaracions de zona de gran afluència turística durant el període corresponent a la Setmana Santa i Pasqua.

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball