Actualitat Notícies

EL XICOTET COMERÇ DAVANT LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES

Dirigida al comerç minorista de qualsevol sector a Torrent. Organitzada per Cámara València amb la col·laboració d'IDEA’T-Ajuntament de Torrent.
EL XICOTET COMERÇ DAVANT LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES

DATA
dilluns, 01 d'octubre de 2018, de 14:30h. a 16:30h.

OBJECTIUS
Tots els comerços, independentment de la seua grandària, manegen dades personals, bé siga dels seus clients, dels seus empleats, dels seus proveïdors…
La nova normativa de protecció de dades ha vingut a reforçar els drets de l'interessat, sent conscients que les persones físiques no han de perdre el control de les seues pròpies dades personals.
Per a açò, és necessari que les empreses coneguen quines dades poden arreplegar, com els han de tractar, fins a quan poden seguir tractant aqueixes dades personals, i quins són els drets de les persones les dades de les quals tracten.
Com a conseqüència d'açò, totes les empreses, siguen xicotet comerç o una gran multinacional, han d'adaptar-se a aquests canvis i complir amb una sèrie d'obligacions que volem donar a conèixer en aquest curs que es va a realitzar.
En el curs que es presenta, es donarà a conèixer la normativa d'aplicació actual i els canvis que han suposat, així com la forma que l'empresa ha d'afrontar aquests canvis, i què ha de tenir implantat necessàriament per a complir amb la legislació vigent.

PROGRAMA
14:30 h. - BENVINGUDA
Dª María Muñoz / Gerent / IDEA’T.

14:35 h. - EINES DE SUPORT Al COMERÇ MINORISTA.
Dª. Mª Victoria Guillén / Tècnic / Càmera València.

14:40 h. - ACCIONS DEL XICOTET COMERÇ DAVANT LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES.
Dª. Mar Ibáñez / Advocat i Lawyer.

LLOC 
Casa de la Dóna - Torrent, C/ Músic Mariano Puig Yago, 8

PREU
gratuït
Més informació en IDEA’T 96 111 18 68 // ideatenvios@torrent.es
Persona de contacte Rosa Zaragozá
© 2015 - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball