Actualitat Notícies

CURS D' EMPRENIMENT PER A DONES

CURS D' EMPRENIMENT PER A DONES

EMPODERA'T, EMPRÈN I COMUNICA-HO
 

Emprendre sempre és un desafiament però, a vegades, les dones s'enfronten a reptes aliens a la pròpia activitat empresarial, per això la formació i el suport col·lectiu són fonamentals.

El curs “EMTE 2.0. - Emprenedoria per a dones” que es realitzarà del 28 al 31 d'Octubre de 2019 a Torrent, té per objectiu oferir ferramentes que potencien i milloren el desenvolupament personal i les capacitats professionals de les dones amb ganes d'iniciar el seu negoci, permetent una emprenedoria personal i/o col·lectiu en tota mena de projectes i principalment en aquells relacionats amb l'economia social o amb un entorn rural.

L'activitat està estructurada en tres blocs “Empodera't”, “Emprèn” i “Comunica” oferides en 4 sessions teòric-pràctiques, on es treballaran aspectes com la conscienciació del potencial de les dones i la seua capacitació en la nova creació de projectes d'economia social, emprenedoria personal i o col·lectiu. Així mateix, tindran l'oportunitat de crear el seu propi pla de negoci, establir xarxes de contacte o conèixer l'accés a ajudes i subvencions existents. A més, es mostraran tècniques per a saber comunicar, tant de manera interpersonal com través dels mitjans digitals.

És una iniciativa de l'Ajuntament de Torrent, IDEA’T i Casa de la Dóna, de la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR) i compta amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball