Actualitat Notícies

COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT 2021

Campanya de promoció del comerç del sector de l' alimentació de Torrent.
COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT 2021

COMERÇOS PARTICIPANTS (Anexo 1)

BASES DE LA CAMPANYA:

REGALS DIRECTES ALS CLIENTS

La campanya “COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT 2021” està dirigida a fomentar les compres en el comerç minorista del sector de l'alimentació de Torrent, premiant la fidelitat dels clients a través de premis directes.

 

Com poden aconseguir-se els premis?

Els comerços participants (Annex 1) en la campanya repartiran entre els seus clients bitllets “Rasca i Guanya” que contindran premis directes.

Els comerços lliuraran un bitllet per cada compra superior a 10€ (quedant a l'arbitri del propi comerç el lliurar un bitllet a aquells clients que realitzen compres inferiors a aqueix preu de forma continuada, o el lliurar diversos bitllets en cas de compres per un import superior).

Els comerços participants no podran lliurar al seu arbitri els regals de forma directa, sempre es lliurarà el regal a aquell client que resulte guanyador a través del bitllet “Rasca i Guanya”

 

Quins premis poden aconseguir-se?

Premis a càrrec d'IDEA’T.

  • Targeta 25

IDEA’T repartirà un total de 15.000€ en “targetes regal”, cadascuna d'aquestes targetes anirà carregada amb un import de 25 €. El que suposa que es repartiran 600 targetes regale.

Cada comerç participant repartirà entre els seus clients, a través dels “Rasca i Guanya” 13 targetes amb 25€ cadascuna.

El client que resulte agraciat amb una “Targeta 25” haurà de posar-se en contacte amb IDEA’T, facilitar les seues dades personals (Nom i cognoms i DNI) i podrà canviar la seua targeta regal en qualsevol dels mercats municipals o en les oficines d'IDEA’T.

  • Antic Mercat, C/ Baviera, 2. De dilluns a dissabte de 8.30 a 14.00, dimarts i divendres de 17.00 20.00.
  • Mercat de Sant Gregori, C/ Pintor Renau, 11. De dilluns a dissabte de 8.30 a 14.00 i divendres de 17.00 20.00.
  • IDEA’T, C/ València, 42. De dilluns a divendres de 9.00 a 14.30

 

Per recollir la seua “Targeta 25” deurà entregar el bitllet “rasca i guanya premiat.

La “Targeta 25” podrà utilitzar-se en qualsevol dels establiments participants en la campanya i que disposen de datàfon, en una compra posterior a la que s'ha obtingut el premi.

 

  • Borsa de cotó. Es repartiran un total de 4200 unitats.
  • Bossa tèrmica. Es repartiran un total de 1125 unitats.
  • Pilotes de platja. Es repartiran un total de 2000 unitats.

 

Premis a càrrec dels comerços participants.

  • Premis de 5€ de descompte en el propi comerç.

En cada establiment participant en la campanya, els clients podran obtenir fins a 3 premis de 5€ de descompte cadascun, que s'aplicaran directament en el moment de la compra a la persona guanyadora.

 

La data límit perquè les persones beneficiàries de qualsevol dels premis puguen fer-los efectius en l'establiment de la seua elecció serà el 30 de setembre de 2021.

 

DATES DE LA CAMPANYA

Els establiments podran repartir entre els seus clients bitllets “Rasca i Guanya” des de l'1 de juliol de 2021 i fins que finalitzen les existències d'aquests.

La “Targeta 25” podrà utilitzar-se en qualsevol dels establiments participants en la campanya que dispose de datàfon fins al 30 de setembre de 2021. A partir d'aquesta data les targetes quedaran cancel·lades.

Els descomptes de 5€ es faran efectius en el mateix moment de la compra i en el propi establiment on s'obtinga el bitllet premiat, independentment de la data d'obtenció del bitllet.

 

 

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball