Actualitat Notícies

CAMPANYA

CAMPANYA

Campanya promoció comerç local:

TARGETES “100% AMB EL COMERÇ DE TORRENT”

 

El setembre vinent es posaran a la venda targetes prepagament “100%  amb el comerç de Torrent”  que es podran utilitzar en els negocis que s'adherisquen a la campanya.

Per a motivar les compres a Torrent  i agrair al client el seu suport al comerç de proximitat, els clients que adquirisquen les targetes SERAN RECOMPENSATS amb el 25% de l'import d'aquestes. És a dir, si el client compra una targeta de 50€, IDEA’T li premiarà amb 12,5€ més, amb el que el client rebrà una targeta carregada amb 62,5 € que podrà gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

 

Què aconsegueixen els comerços que participen en la campanya?

Aquestes targetes podran utilitzar-se en els establiments de Torrent  que participen en aquesta campanya, de manera totalment GRATUÏTA, sense que supose un cost per a ells; amb la finalitat d’atraure i fidelitzar clients.

Com es poden comprar les targetes?

Els clients podran comprar les targetes a través d'una plataforma online que s'habilitarà a aquest efecte. El client rebrà la seua targeta en el seu domicili.

Quantes targetes es poden comprar?

Els clients podran adquirir les targetes que desitgen fins a arribar a un import total de 500 € per persona.

De quin import seran les targetes?

Podran comprar-se targetes de 50 i 20 €.

En una sola compra, podran adquirir-se diverses targetes fins al màxim de 500€. També podran realitzar-se diverses compres d'imports inferiors a 500€, sense que entre totes elles supere aquest import.

On es podran gastar les targetes?

Les targetes podran utilitzar-se en tots els establiments adherits a la campanya que es donaran a conèixer en diferents suports.

Es podran gastar en una o diverses compres.

Quin termini tenen els clients per a gastar les targetes?

Es preveu que les targetes es posen a la venda el mes de setembre i podran gastar-se des d'aqueix moment fins al 31 de març de 2021.

 

SI ERES UN COMERÇ DE TORRENT, POTS PARTICIPAR EN AQUESTA CAMPAÑA SI:

  1. Eres persona física, societat mercantil o assimilada, amb un màxim de 50 treballadors, que exerceix la seua activitat a través d'un establiment situat a Torrent  i que la seua activitat principal (a la data de recepció d'aquest correu) es corresponga amb algun dels següents epígrafs d'IAE (Reial decret llei 1175/1991, de 28 de setembre):
  • Els compresos en l'agrupació 65 de la secció primera divisió 6, excepte els grups 654 i 655 (Venda de vehicles i carburants).
  • Els compresos en el grup 972 i l'epígraf 973.1, corresponents a la secció primera divisió 9, agrupació 97.

Consulta annex d'epígrafs (click).

  1. Disposes en el teu establiment de TPV ja que el pagament amb les targetes “100% amb el comerç de Torrent ” es realitza a través d'aquest dispositiu.

Serà necessari que, en el moment de la inscripció en la campanya, facilites a IDEA’T el codi FUC de la teua TPV a fi de limitar l'ús de les targetes 100% amb el Comerç de Torrent  en els dispositius dels establiments participants en la campanya.

  1. Et compromets a:
  • Informar els clients sobre la campanya.
  • Donar difusió a través de les teues xarxes socials o altres mitjans al teu abast

Podran adherir-se a la campanya tots aquells establiments que complisquen les condicions anteriorment descrites.

 

SÓC UN COMERÇ DE TORRENT, COMPLISC ELS REQUISITS I VULL PARTICIPAR EN LA CAMPANYA COM M'INSCRIC?

Pots inscriure't través del formulari al qual accediràs des d'aquest enllaç https://bit.ly/2bvhx4w,

 

Et recomanem que t'inscrigues abans del 31 de juliol per a participar en la campanya des del primer moment en què es posen a la venda les targetes (setembre) perquè els clients puguen utilitzar-les en el teu establiment des d'aqueix moment. No obstant això, s'admetran inscripcions fins al 31 gener de 2021.

 

IDEA’T es reserva el dret de realitzar modificacions sobre les condicions exposades anteriorment en atenció al millor funcionament de la campanya, comunicant aquests canvis als comerços adherits.

Si ho considera necessari, IDEA’T podrà requerir als establiments que sol·liciten la seua participació en la campanya que justifiquen documentalment el compliment dels requisits exigits de participació. Si no els compleix, podrà denegar la seua participació.

Condicions completes de la campanya (click)

 

Per a més informació pots posar-te en contacte amb

Dept. de Foment Econòmic, Comercial i Empresarial

Telf: 96 111 18 68

C/València, 42. 46900 - Torrent

ideatenvios@torrent.es

 

© 2021 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball