Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
CAMPANYA “LA SORT T’ESPERA ALS COMERÇOS DE TORRENT”

01-12-2017 al 31-01-2018

Sortejos i premis per als clients dels comerços de Torrent que compren durant l'epoca nadalenca

#Sorteig  #Nadal  #Reis  #Diners  #Descomptes  #Premis 

Més informació

CAMPANYA “COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT”

16-10-2017 al 22-12-2017

La campanya consistix en 3 accions promocionals que es realitzaran entre el 16 d'octubre i el 22 de desembre del 2017:

- Rasca i Guanya (del 16 al 31 d'octubre): En l'acció de Rasca i Guanya consistix a repartir als consumidors premis de 5 € de descompte en compres en els comerços participants i premis en espècie (carros de compra, bosses, etc.)

- 40 € al dia (del 2 al 30 de novembre): Tots els dies hàbils del mes de novembre es realitzarà un sorteig de 40 € per a gastar en els comerços que participen en la campanya. Amb un només bitllet Rasca i Guanya es participa en tots els sortejos del mes.

- Cistella de Nadal (de l'1 al 22 de desembre): Esta acció consistix en el sorteig de 3 cistelles de nadal valorat en 100 € i de dos premis més per determinar. El sorteig es realitzarà el 22 de desembre.
Els comerços distribuiran entre els clients targetes de participació en el sorteig.
Perquè les dites targetes entren en el sorteig, el client haurà d'aconseguir el segell de 2 establiments que pertanguen a subsectors de l'alimentació diferents en la seua targeta i depositar-la en les caixes habilitades a este efecte en els establiments participants fins al 18 de desembre del 2017.

Les bases del sorteig es publicaran en web Portal del Comerciant Torrent, Facebook IDEA'T i web de l'Ajuntament de Torrent.

#CAMPANYA  #COMERÇ DE PROXIMITAT  #ALIMENTS DE QUALITAT  #RASCA I GUANYA  #SORTEIGS  #PREMIS 

Més informació

CAMPANYA NADAL COMPRA, RASCA I GUANYA A TORRENT

23-12-2013 al 06-01-2014

La campaña “En Nadal COMPRA, RASCA I GUANYA a Torrent” tendrá una duración desde el 20 de diciembre de 2013 hasta el 6 de enero de 2014.
Su objetivo es:
 Conseguir que resulten más atractivas las compras navideñas en Torrent, ya que comprar en Torrent tiene premio.
 Y además solidarizarnos con los más necesitados, al destinar los beneficios obtenidos en la venta de los boletos de “rasca y gana” al punto solidario de recogida de alimentos de Torrent.
La campaña va a consistir en el reparto de 100 tarjetas regalo de 20€, 40€, 80€ y 100€ por un valor total 3000€ y en 78 premios sorpresa de los establecimientos participantes en la campaña, que estarán ocultos en boletos de Rasca y Gana. De tal manera que por cada compra que efectúe el cliente en cualquiera de los establecimientos adheridos se le hará entrega de los boletos de rasca y gana que desee, a cambio de depositar 0.20€ por boleto en la hucha que dispondrá el propio comercio y con la que se destinará todo lo recaudado al Punto de Alimentos de Torrent.
En la web municipal www.torrent.es (banner principal) podreis encontrar información sobre la campaña y los comercios que participan de esta iniciativa

#0 

Més informació

  • 1
© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball