Jornades Gastronòmiques: TAULA OBERTA TORRENT

Finalitzada

IDEAT i l'Associació d'Hostaleria de Torrent, han previst la realització d'unes jornades gastronòmiques amb l'objectiu de promocionar el sector hostaler de la ciutat.

TAULA OBERTA TORRENT, tindrà lloc del 19 de Novembre al 4 de Desembre de 2016, on cada local d'hostaleria participant presentarà un menú tancat de menjars y/o sopars per a oferir-lo als seus clients tots els dies de la setmana en les dates previstes per a esta campanya (excepte els dies de descans estipulats per l'establiment) .

La participació en este iniciativa és totalment GRATUÏTA per a l'hostaler.

Els establiments interessats a participar, hauran de remetre la sol·licitud d'adhesió que s'adjunta a esta carta a IDEAT, C/ Ramón i Cajal, núm. 7, 2a o ideatenvios@torrent.es, abans del dia 21 d'octubre, amb el seu "oferta especial de Menú", cenyint-se a les condicions següents:

- Indicar si és menjada, sopar o ambdós.

- Descriure el menú acordat que incloga: 2 entrants a triar + Plat principal a triar + Postres i Café + 1 beguda per comensal. El menú del menjar i sopar poden ser diferents.

- Detallar el preu del menú, que haurà d'oscil·lar entre 18 a 22EUR. (que és el preu que s'ha estipulat per a esta actuació) .

Per a la correcta difusió de la campanya, es realitzarà la inserció d'anuncis en premsa, xarxes socials, webs, ,mupis i el repartiment de fullets que incloguen els establiments participants, el detall del menú, preu i dies de la promoció

TAULA OBERTA TORRENT tindrà lloc del 19 de novembre al 4 de desembre de 206, on cada local d'hostaleria participant presentarà un menú tancat de menjars i/o sopars per a oferir-lo als seus clients tots els dies de la setmana en les dates previstes per a esta campanya.

© 2015 - IDEAT - Ajuntament de Torrent - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball